За Центъра

Център за възстановяване и рехабилитация

Център за възстановително лечение и рехабилитация ANIMUS бе открит през май 2008 г. и бързо се превърна в световен еталон в областта на възстановителната и рехабилитационна медицина заради перфектната комбинация от локация, база, оборудване и специалисти

 

ANIMUS е изграден в изключитално тиха, спокойна и красива местност в Гърция, в близост до Лариса, на парцел от 170 000 квадратни метра. Общата площ на свръхмодерната клиника е около 13 500 кв.м. Опитният екип от 200 квалифицирани здравни специалисти, осигурява оптимална физическа, емоционална и социална рехабилитация на пациенти, които се нуждаят от хоспитализация или амбулаторно лечение с цел възстановяване и рехабилитация в резултат на злополука или заболяване.

 

Центърът за възстановяване и рехабилитация ANIMUS е с  капацитет за настаняване на 200 пациенти в единични (стандартни или луксозни), двойни и тройни стаи. Клиниката разполага и с отделение за интензивна терапия (ОИТ), оборудвано с най-съвременна апаратура за лечение на пациенти в тежко състояние.