ClearLift 4D лифтинг

Когато споменем думата лифтинг, обичайно първата асоциация е скалпел, изолация, болка, възстановяване…

 

Това вече за щастие съвсем не е наложително. Може да се сдобиете с по-гладка и стегната кожа с избистрен тен още през обедната почивка. Затова ще се погрижи специалната платформа ClearLift 4D на Harmony XL Pro (Alma лазери). Буквално за минути няколко години ще бъдат изтрити от лицето ви. Уникалното е, че това ще се случи без болка и възстановяване.

 

Специално разработената от Алма система ClearLift 4D е доказала своята ефективност и безопасност в няколко клинични проучвания, а последното поколение лазер ни я предоставя в най-усъвършенствания си вариант.

 

Как точно действа?

 

Пикселираният неаблативен лазер (Q-switch Nd:YAG) разделя излъчваната енергия на множество фракции , които навлизат на 3 мм дълбочина в дермата под формата на изключително кратки и мощни наносекундни импулси. Кожата се загрява отвътре навън, като се получава напълно контролирана травма, която буквално представлява един силен фотоакустичен „ритник“. Той директно отключва процесите по ремоделиране, за да може в крайна сметка да се преборим с отпускането. Дълбочината на въздействие осигурява подновяване на колагеновите структури на няколко нива, за да настъпи видимо стягане и лифтиране. През цялото това време повърхността на кожата остава незасегната, което на практика означава, че няма възстановителен период.

 

Предимства на ClearLift

 

В немалко случаи технологията е сравнима дори с фокусирания ултразвуков лифтинг, като за разлика от него няма риск от атрофия на мастната тъкан. Допълнителен бонус е, че наносекундните лазерни импулси разбиват излишния и нежелан пигмент на по-малки фракции за да се елиминира по-лесно. Освен по-стегната и млада, кожата ви ще бъде и по-сияйна и с равномерен тен.

 

Чудесната новина е, че тази процедура е подходяща за всяка възраст, цвят и тип кожа.Clearlift 4D е идеалният вариант да получите цялостно подмладяване, избистряне и стягане на кожата без агресия и видими следи от самото третиране. Лазерът е изключително нежен и прецизен при третиране дори на най-деликатни области, като шия, около очите, които са много по-уязвими и податливи към странични ефекти и изгаряния.

 

Препоръчителният курс е от 3 до 6 процедури, за да се постигне оптимално стягане и подмладяване на кожата на лицето и шията. Ефектът е с продължителност до 2 години, но за да го удължите е желателно да се правят поддържащи процедури през около 6 месеца. Няма болка, няма видими следи по кожата ви по време и след ClearLift. Няма и по-съвършен вариант да се преборим със следите на времето по толкова прецизен и деликатен начин. Технологията е предпочитана основно от онези, които търсят подобряване в качеството и плътността на кожата си без грам дискомфорт, какъвто има при оперативни, иглени и аблативни интервенции.

 

Специалистите от Дипломатическа клиника "Мона Лиза“ са на разположение за всички ваши въпроси във връзка с възможностите за подмладяване на кожата на лице и тяло.

 

И така, време е да започнем пътуването назад във времето!