Лазерен фракселен ресърфейсинг

С напредване на възрастта, тeнът и текстурата на кожата ни се променят. Започват да се появяват фини линии и бръчки, петна или други несъвършенства по нея, а текстурата и става неравномерна.

 

Pixel CO2 е лазерна платформа с високa мощност, която съчетава несравнима прецизност и иновация в областта на естетичната медицина. Това е минимално инвазивно, ефективно решение за третиране на различни естетични проблеми (белези, мелазма, стрии, подмладяване на кожата) със значително минимален риск и отлични клинични резултати.

 

Pixel CO2 лазер Pixel CO2 дава възможност за различна степен на аблация и термален ефект, постигнат без разрези. Посредством аблация слой по слой и проникване на променлива дълбочина, системата гарантира висока прецизност, контрол и максимално ефективни процедури с минимален риск от увреждане на тъканите. Комбинирането на CO2 лазер с транс-епидермална доставка на активни съставки, използвайки Аlma IMPACT тм модул за подобряване и поддържане на дълготрайни естетични резултати, води до следните ползи:

 

Резултати – висока прецизност и контрол на процедурата

Безопасност – минимален риск от странични ефекти

Скорост – кратки процедури

Кратък възстановителен период в сравнение с традиционните CO2 апликатори

Многофункционалност – различни накрайници и настройки на процедурите

 

 

Процедурите на Alma за подобряване на тена и текстурата и на базата на светлинни и лазерни технологии за ресърфейсинг на кожата, изглаждат и възстановяват баланса. Те също така подобряват цялостния тен и еластичност. С тях се постига и редуциране на повърхностната пигментация и размера на порите, като в същото време кожата е предпазена от процеса на стареене.

 

Всички процедури са безопасни, ефективни и подходящи за всеки тип кожа.