Лазерна епилация

Soprano ICE Platinum предлага най-безболезненото, безопасно и ефективно решение за трайна лазерна епилация, което можете да откриете днес. Отличава се с върхова технология, гъвкавост и удобство. Вече можете да третирате всеки фототип кожа, всеки цвят косъм 365 дни в годината.

 

Лазерната епилация със Soprano ICE Platinum комбинира преимуществата на три дължини на вълнaтa. Отличните резултати превъзхождат всеки подход, използващ само една дължина на вълната.

 

От вас се изисква космите в зоната, която ще се третира, да не са скубани (кола маска, пинсета) поне 3 седмици преди процедурата. Също така преустановете ползването на продукти за изкуствен тен и посещения на солариум поне 2 седмици преди третирането.

 

 

Защо точно Soprano ICE Platinum?

 

Лимитирана платформа на Alma Lasers, базирана на трио клъстерна диодна технология, комбинира 3-те най-успешни лазера – диоден, александритен и Nd:YAG, в един единствен иновативен накрайник. Така едновременно се въздейства на различни нива в тъканите, в зависимост от дълбочината на корена на косъма. Уникалната и патентована SHR технология дава усещане за един силно затоплящ масаж, тъй като косменият фоликул се загрява постепенно чрез множество леки лазерни импулси. Така повърхността на кожата остава пощадена. На практика риск от изгаряне не съществува, а същевременно енергията е изцяло концентрирана в стволовите клетки на космения фоликул.

 

Не по-малко важно е, че това е и най-бързият лазер в света. Скоростта на работа стига до 20 импулса в секунда

 

Колко процедури ще са необходими?

 

Ако космите в зоната на третиране са във фаза на анаген, т.е. фаза на растеж, тогава те ще бъдат ефективно повлияни по време на процедурата. Поради особеностите в цикличността на космения растеж, за пълно редуциране на окосмяването ще са нужни 4 до 8 процедури през интервал от минимум 4 – 8 седмици. Вариациите в броя и честотата на процедурите зависят от наличието на хормонално влияние в съответната зона, както и от продължителността на анаген фазата.

 

Процедурите са безболезнени, бързи и комфортни, а вие ще получите красива и нежна като коприна кожа, за която винаги сте мечтали. Ние от Дипломатическа клиника "Мона Лиза” имаме удоволствието да предложим точно това, защото е най-съвременното и цялостно решение за лазерна епилация. То се използва от множество водещи клиники и специалисти по цял свят. Възползвайте се от доказана технология в редица клинични проучвания и притежател на международен патент!