Индивидуална хранителна програма

Нека си го кажем – традиционните диети не действат

Ако традиционните диети наистина действаха, тогава всеки щеше да може да достигне идеалното си тегло с малко усилия на волята и щеше да е необходимо да ги спазва само веднъж, защото нямаше да има риск от йо-йо ефект.

 

Само помислете: Думата „диета“ или „режим“ се свързва с ограничаване на личното пространство, с намеса и контрол над нещо много лично като хранителните ви навици. Когато сте „на диета“ вие автоматично сте се настроили, че трябва да се откажете от нещо, а не че получавате. Това е не само демотивиращо, но и ви поставя в излишен стрес, че трябва да вземете категорично решение и стриктно да го спазвате.

 

Затова екипът на Дипломатическа клиника "Мона Лиза", ръководен от нашия специалист с международен опит Весела Петрова, не предлага режим или диета, а изготвя индивидуалната ви хранителна програма на базата на комплексна диагностика и анализ на здравословното ви състояние.

 

Защо индивидуална програма?

 

Фундаменталната ни цел е не само да подпомогнем да намалите теглото си, но и максимално да подобрите здравето си. Основният принцип, който следваме, е да изработим функционираща и адекватна програма, която лесно да приложите в ежедневието си.
 

Какво да очаквате?

 

Индивидуалната хранителна програма не само премахва колебанието за това какво може или не може да ядете, но ви помага и да преодолеете желанието за нездравословни и вредни храни и да изградите солидни навици за дълготраен ефект.

 

Ползи:

 

•    Намалявате теглото
•    Придобивате нови хранителни навици и вкусови предпочитания, които ще ви позволят да достигнете и да задържите идеалното си тегло
•    Детоксикирате организма си по естествен и балансиран начин
•    Усещате прилив на енергия, тъй като се освобождавате от нездравословните пристрастяващи храни
•    Повлиявате благоприятно високото кръвно налягане, високия холестерол, главоболието, проблеми с храносмилането, акне, астма, синдрома на хронична умора, автоимунни заболявания
•    Предпазвате се от сърдечни заболявания, мозъчен инсулт, деменция, остеопороза и рак

 

Запишете час за консултация при нашия специалист Весела Петрова, за да разберете кой е най-подходящият за вас хранителен режим. Заповядайте на място в Дипломатическа клиника "Мона Лиза“ на адрес 1113 София ул. "Елемаг" 32 или позвънете на телефони 0889 300 777 и 0700 31025 (без допълнителни импулси)