Естетична медицина

Красотата играе определяща роля в живота, тя е първото средство за комуникация

Знаете ли, че първото впечатление от нас събеседникът ни формира само за 10 секунди? Точно толкова време е достатъчно, за да оценим нечий външен вид и да решим дали ни харесва или не. Затова не е изненадващо, че красивите хора имат по-голям шанс да направят добро впечатление.

Няма как да се оспори фактът, че външният вид играе огромна роля в съвременния свят - той не само дава самочувствие при общуване с противоположния пол, но носи и допълнителни ползи за израстване в кариерата и по-висок социален статус. Желанието да запазим младостта, здравето и красотата е естествена и много важна човешка потребност, а това е невъзможно без внимателна грижа за добрия вид и самочувствие. Ето защо в Дипломатическа клиника „Мона Лиза” подхождаме с комплексна грижа за всички процеси в организма, за красотата, здравето, дълголетието и тяхното съвършено хармонизиране. 

Всяка бюти- и антиейджинг програма при нас се разработва индивидуално за всеки пациент, в съответствие с целите, нуждите, настоящото здравословно състояние и индивидуалните особености на организма му, диагностицирани най-професионално, включително чрез генетични анализи.

В програмите на Дипломатическа клиника „Мона Лиза” е включен пълен набор от услуги за перфектната индивидуална грижа за лице, тяло и коса, в това число и уникални услуги като „Интимна красота” и „Здравен и бюти туризъм”. Всички те ви дават уникалния шанс да коригирате несъвършенствата във външността си, да си върнете младостта и да добиете мечтния външен вид.

Благодарение на специалистите в Дипломатическа клиника „Мона Лиза” огледалото престава да напомня за Вашата истинска възраст, а дисонансът между вътрешната и външната красота се заменя с абсолютна хармония и заслужено високо самочувствие.

Какво даваме в резултат на всичко това на нашите клиенти? – Тяхната нова, привлекателна, подмладена външност, която не само създава усещане за пълна хармония между тялото и душата, а и усилва сексапила им, което ги прави по-уверени и сваля психологическите окови. А това от своя страна допринася за решаването на главната цел на всеки - активно дълголетие, разширяване на "златната ера", в която човек живее пълноценен живот и се чувства здрав, млад и красив!