Антицелулитна терапия - VelaShape II

VelaShape II е уникален апарат, който извайва фигурата, като намалява целулита и обиколките само след четири процедури! Той осигурява видими резултати без загуба на време или дискомфорт. Тайната е в технологията, единствена по рода си, която съчетава elos с вакуум и тъканни манипулации за намаляване на обема и оформяне на мастните тъкани.

 

Процедура с VelaShape II

 

Двойни апликатори третират множество зони на тялото, като например корема, задните части, бедрата и ръцете. Значително намаление с до 6 см на обиколката на талията! Намалява появата на упорит и устойчив целулит. Значително намалява обиколката на бедрата – до 2 см.

 

Видими резултати

 

Още след първата процедура започва да се забелязва подобрение на кожата – повърхността на третираната зона е по-гладка, здрава и стегната при допир. Резултатите в намаляването на обиколките се наблюдават от първата до втората процедура, а подобряване на целулитните зони – само след 4 процедури!

 

Намаляване на обиколката

 

В клиничните изследвания средното намаление е от 6 см в обиколката на корема и до 2 см намаление в обиколката на бедрата.

 

Безопасност

 

Процедурите са безопасни и ефективни за всеки тип и цвят кожа. Няма информация за влияние върху здравето в краткосрочен или дългосрочен план.

 

Боли ли?

 

Повечето пациенти намират процедурите с VelaShape II за комфортни – като топъл дълбок масаж на тъканите. Процедурите са проектирани да съответстват на Вашата чувствителност и комфорт. Нормално е за няколко часа след третирането да усещате затопляне, а кожата ви да бъде зачервена.

 

Резултатът

 

За да постигнете и запазите перфектните резултати, е препоръчително периодично да правите поддържащи процедури. Както всички нехирургични или хирургични техники, ефектът ще бъде по-дълготраен, ако следвате балансирана диета и редовно правите упражнения.

 

Оформете тялото си с VelaShape II в Дипломатическа клиника "Мона Лиза"!