Лечение на акне с Redjuvi

Redjuvi е американска медицинска козметика, разработила революционни продукти за третиране на акне. Rejuvi Acne Treatment използва алфа-хидрокси киселини (салициловата киселина, вложена в продуктите, е с цел ефективно почистване на петна по кожата и отстраняване на микро-комедони). Анти-андрогеният подход на Rejuvi е уникална характеристика, чрез която ефективно се задържа прекомерното производство на кожни хормони, благодарение на специална комбинация от органични киселини, цинк и витамини.

 

Процедурата включва цялостна грижа за лечение и подобряване състоянието на кожата.

 

Състои се от няколко последователни стъпки:

 

- Измиване на лицето с Rejuvi Facial Wash;

 

- Подлагаме лицето на парна баня за 5-10 минути;

 

- Нанасяне за 5-10 минути на Rejuvi Normalizing Formula, съдържаща propylene glycol, sodium lactate, sodium citrate, glycolic acid, urea peroxide, zinc sulphate;

 

- Отстраняване на комедоните. Дезинфекциране на порите с Redjuvi Soni-clean и прилагане на дарсонвал;

 

- Освежаване на кожата с Redjuvi Skin Refreshener;

 

- Поставяне на Redjuvi Purifying Mask с Redjuvi Skin Healing Gel за 10 минути;

 

- Процедурата завършва с нанасянето на Redjuvi Conditioning Formula върху цялото лице и се оставя 6 часа без отмиване.

 

Процедурата се провежда след задължителна консултация с дерматолог. Подобрява се състоянието на кожата, намалява се себумната секреция, порите се свиват. Кожата изглежда по-чиста и свежа. Необходимият брой процедури зависи от състоянието на кожата и вида на провежданото лечение. За по-добър ефект може да се приложи комбинация с програма за домашна грижа AHA Serum или AHA Cream (за мазна кожа), с хидратиращи процедури, с лечебни масажи и дарсонвал.