Физиотерапия

За пръв път в България Дипломатическа клиника „Мона Лиза“ събира на едно място високотехнологичната и стандарната физиотерапия с “Персонални терапевтични протоколи”. Високоинтензивен лазер, Ударно-вълнова терапия, Таргетирана високочестотна радиофреквентност и Супериндуктивна система (Магнит с висок интензитет - най-новият апарат с уникални терапевтични резултати). Това са само част от ресурсите, които ще позволят на отбраните пациенти на Дипломатическа клиника „Мона Лиза“ да се докоснат до физиотерапевтичните иновации на доказателствената медицина.

 

Ръководеният от д-р Силвия Паскалева ди екип от опитни специалисти гарантира бързи резултати с възможно най-малък брой процедури и ефект още след първата терапия. Последното поколение физиотерапевтични практики в Дипломатическа клиника „Мона Лиза“ са насочени не само към въздействие върху симптомите, а и към ликвидиране на първопричината. Те са еднакво подходящи както за остри, така и за хронични заболявания.

 

Иновативният подход се прилага и в лечението и рехабилитацията на пациенти със социално значими заболявания, като болки в гърба и кръста, офис заболявания, радикулити, плексити, дегенеративни ставни заболявания, спортен травматизъм (и за професионалисти, и за любители), гръбначни изкривявания, наднормено тегло и свързаните с него проблеми.

 

Дипломатическа клиника „Мона Лиза“ предлага три вида “Персонални терапевтични протоколи"Стандартен, Високотехнологичен Лайт и Високотехнологичен Премиум.