Кръвен тест за хранителна несъвместимост - кое е най-доброто за вас?

Достъпен и приятен начин за пречистване на организма

Кръвният тест за хранителна несъвместимост е лесен и достъпен начин да се разбере кои храни може да усвоява нашият организъм и кои не, кои са препоръчителните и кои трябва да избягваме. Много хора страдат от несъвместимост към някои храни, без да осъзнават това.

 

Забелязваме наднорменото тегло, подуването на корема, запек или чести диарии, алергии, екземи, мигрена, често боледуване или безсъние. Всъщност това са сигналите, които изпраща вашето тяло поради приемането на храни, които не могат да бъдат усвоени!

 

Кръвният тест за хранителна несъвместимост е един достъпен и приятен начин за пречистване на организма от токсините, за премахване на хроничното главоболие, безсъние, за отслабване без диети, за подобряване на жизнената енергия и тонус, за младост и красота.

 

Заложени са повече от 240 храни, разделени на няколко панела - мляко и млечни продукти, меса, риби и морски продукти, плодове, зеленчуци, брашна, варива, кълнове, подправки, ядки, алкохолни напитки, никотин и тютюневи изделия.

 

Диетологичната консултация, както и съветите към теста, изготвени от нашия специалист д-р Силвия Паскалева д.и., са изключително подробно и обхватно описание, с цел по-лесното му изпълнение, както и по-бързите и трайни резултати. Дава се подробна информация къде могат да се намерят подходящите храни и кои са храните заместители.

 

Тестът може да се прави на деца и възрастни, както и на бременни жени. 

 

Заповядайте при нас, за да проверим кои са най-добрите храни за вас!

 

Защото изглеждаме така, както се храним!