Стартираме програма за лечение на дискова болест

Възползвайте се от шанса за йонофореза с уникалния патентован комплекс Карипаин

От началото на новата 2018 година стартираме програма за лечение на дискова болест, остеохондрози, протрузии и други заболявания на гръбначния стълб чрез йонофореза с Карипаин. Това е един от доказаните през последните години физиотерапевтични методи не само за намаляване на болката, но и за възстановяване на структурите, благодарение на папаина, колагеназата и хиалуроновата киселина.

 

Карипаин представлява уникален патентован комплекс, който подобрява подвижността и функционалното състояние на гръбначния стълб, стимулира регерацията на хрущялите и синовиалната течност, намалява интензитета на възпалителните процеси и подобрява ефективността на основната терапия.

 

Все повече нараства броят на пациентите с оплаквания от страна на гръбначния стълб и неговите структури, свързани с болка. Често пъти тази болка персистира, води до слабост на мускулатурата, радикулитни оплаквания. Причините могат да бъдат различни, но може да се направи паралел с остаряването на организма или с преждевременното остаряване на гръбначния стълб. Mеждупрешленните дискове, които се състоят от хрущял, в определен момент започват да губят водното си съдържание и започват процесите на дегенерация. Това ги прави по-уязвими на травми. В резултат се получават заболяванията на диска, чиято крайна фаза е дисковата херния.

 

През последните години значително нарасна приложението на Карипаин благодарение на добрите терапевтични ефекти. Данните показват, че препаратът е ефективен в 82 % от случаите с дискова херния и остеохондроза при проведеното наблюдение на 10 000 пациенти в различни клиники.

 

Курсът на лечение е 20 процедури с продължителност 20 минути. За вашето здраве ще се погрижи лично д-р Силвия Паскалева и.д. - специалист с доказани качества и дългогодишен опит във Физикалната и рехабилитациoнна медицина.

 

Записванията вече започнаха! За да се възползвате от програмата, елате в централата на клиниката или ни потърсете на телефони 0889 300 777 и 0700 31025 (без допълнителни импулси).