Жени Калканджиева и Милена Шаркова се потопиха в блясъка на перлите

Maria Galland Paris представи Perle Sublime – лимитиран лукс в Дипломатическа клиника "Мона Лиза"

На елегантно събитие в Дипломатическа клиника "Мона Лиза" за първи път в България бе представена изключителната лимитирана серия продукти и терапии Perle Sublime на Maria Galland Paris. Серията съдържа крем и серум, произведени само в 5000 броя, всеки с ръчно написан номер. Линията е вдъхновена от блясъка на перлите и е създадена специално за дамите, които държат на уникалното и луксозното изживяване, търсейки видимите резултати. 

 

Серията на Maria Galand Paris е клинично издържана, а ефектът, който продуктите имат върху кожата, е възможен, благодарение на подмладяващия комплекс и регенерация на кожата, които съдържа Perle Sublime. Безценните есенции са извлечени от бял трюфел, 24 каратово злато, подмладяващи пептиди, комплекс клетъчен активатор и комплекс от перли за порцеланова кожа с неотразим блясък. 

 

Изключително леките текстури на продуктите са абсолютен триумф за кожата, а самата терапия Perle Sublime се превръща в уникално преживяване за клиента! “Усещането не може да се предаде с думи, то трябва да се изживее!“ - споделят клиенти, а впечатляващите резултати са видими само след 75 мин. Кожата е сияещо светла и видимо подмладена с Photoshop ефект! 

 

Специални гости на събитието бяха най-красивата българка за всички времена Жени Калканджиева и Мисис България 2008 и Мисис Дама на годината 2012 Милена Шаркова. Впечатляващата презентация бе направена от трейнъра на Maria Galand Paris за България Лора Димитрова. „Блясъкът на перлите е Вашият блясък! Изживейте го!” – подчерта тя и разказа историята на създателката на бранда, която е извървяла дълг път в козметологията, за да даде на жените по цял свят един истински шедьовър. 

 

На гостите бе представена и д-р Десислава Лекова, оглавяващ направление Естетична медицина и дерматология в Дипломатическа клиника "Мона Лиза".

 

 

IMG_9887

 

IMG_9848

 

IMG_9853
 

IMG_9855

 

IMG_9895