Отново във форма с комплексните услуги за здраве и красота

Първите дни след коледните и новогодишни тържества, последвани от емблематичните Васильовден, Йордановден и Ивановден, са най-подходящите за справяне с последиците от продължителния период на кулинарни изкушения. Специалистите на Дипломатическа клиника "Мона Лиза" са готови с решение за възстановяване на перфектния баланс в съотношението здраве/красота. 

 

Апаратна процедура с Accent Prime

Методът намалява коремната обиколка и връща желаните размери бързо, ефективно, безболезнено и най-важното - дългосрочно! Той е неинвазивен и затова е популярен и с названието "неоперативна липосукция". Работата на различни дълбочини позволява отличен контрол и по-добри резултати. Чрез селективно третиране запазва околните тъкани напълно невредими.

 

Индивидуална хранителна програма

Разтоварването на организма ще ви помогне бързо и лесно да влезете във форма и да започнете годината на чисто. Следвайки няколко основни принципа, за 3-4 седмици ще облекчите храносмилателната система с набор от противовъзпалителни храни. "Идеята на програмата е да си набавим достатъчно хранителни вещества и да намалим възпаленията в организма с подходяща сезонна храна и без глад. Системното ниското възпаление в следствие на прекаляването с определени храни и стресът са основната причина човек да се чувства стар и без енергия, с болки в тялото и ставите", добавя нашият нутриционист с международен опит Весела Петрова

 

Кръвен тест за хранителна несъвместимост

Това е лесен и достъпен начин да се разбере кои храни може да усвоява нашият организъм и кои не, кои са препоръчителните и кои трябва да избягваме. Кръвният тест е достъпен и приятен начин за пречистване на организма от токсините, за отслабване без диети, за подобряване на жизнената енергия и тонус, за младост и красота. Заложени са повече от 240 храни, разделени на няколко панела - мляко и млечни продукти, меса, риби и морски продукти, плодове, зеленчуци, брашна, варива, кълнове, подправки, ядки, алкохолни напитки, никотин и тютюневи изделия. "Тестът се съчетава отлично с апаратната процедура с Accent Prime. Комбинацията помежду им прави отличните резултати още по-дълготрайни", подчертава друг от специалистите на Дипломатическа клиника "Мона Лиза" - д-р Силвия Паскалева и.д.

 

Не губете време!

Възползвайте се от специалните януарски предложения, като си запишете час за консултация на тел. 0884 666 655, 0889 300 777 и 0700 31025 (без допълнителни импулси) или посетите централата ни на адрес 1113 София ул. "Елемаг" 32.