Заболявания

Следболничната грижа е проблем, който години наред няма решение в България. Ние намерихме начин да предложим качествени услуги в изключителната обстановка на високо-технологично оборудвана клиника.

 

Дипломатическа клиника "Мона Лиза” е ексклузивен партньор и представител за България на един от най-елитните центрове за възстановяване и рехабилитация в света – ANIMUS. Гръцката топ клиника е разположена в Лариса и е сред най-търсените медицински заведения от пациенти от цял свят, които се нуждаят от хоспитализация или амбулаторно лечение с цел възстановяване и рехабилитация в резултат на злополука или заболяване.

 

Медицински център ANIMUS разполага с 5 медицински отделения с постоянен медицински надзор, пост-интензивен отдел, оборудван с последна технология за 20 пациента е на разположения за пациенти с нарушения на дихателната система, хронични дихателни заболявания, фиброциститно белодробно заболяване, астма, специфични вродени дефекти, сърдечно-съдови заболявания, заболявания, свързани с възрастта. 

 

В центъра има два басейна за хидротерапия, роботизиран апарат Lokomat, кабинети за психотерапия, логотерапия и лаборатории, в които два пъти седмично се правят медицински изследвания на пациентите. В ценовите пакети, които предлага Дипломатическа клиника "Мона Лиза”, са включени транспортни разходи и придружител-преводач.