За нас

Дипломатическа клиника "Мона Лиза" обедини експертизата, опита и уменията на най-добрите български и световни медици

 

Дипломатическа клиника "Мона Лиза" е уникален за страната ни проект, обединил високите медицински технологии с експертизата, опита и уменията на доказано най-добрите и търсени български и световни имена в медицината.

 

"Решихме да създадем не просто поредния медицински център, а елитна клиника от световна класа, която събира на едно място някои от най-уважаваните и търсени лекари от страната и чужбина. Този подход ни позволи да създадем екип, съставен от най-добрите представители на професията”, казва проф. д-р Димитър Раденовски - главен лекар на Дипломатическа клиника „Мона Лиза”. Самият той е бивш ръководител на „Пирогов”, уважаван експерт с огромен професионален и управленски опит.

 

Дипломатическа клиника "Мона Лиза” наистина е най-доброто в България! Преди да привлечем светилата в нашия екип, ние направихме щателно проучване сред лекари и пациенти кои са най-търсените и уважавани медици. Всеки поканен да се присъедини към нашата клиника специалист вече имаше натрупани богат опит и постигнати професионални висоти, както и безспорен авторитет сред колегите и пациентите. Целта на обединението на тези именити лекари в Дипломатическа клиника „Мона Лиза” е ясна – достигането на най-високо качество на медицинските услуги, от А до Я – от точната диагностика, през висококвалифицираното лечение, до успешната рехабилитация. По този начин ние осигуряваме най-добрите медицински грижи и качество на живот, които пациентите в България заслужават, но рядко са получавали. А на едно място, както в клиника "Мона Лиза” – никога. Досега.

 

За качественото, елитно, пълно медицинско обслужване на пациентите в Дипломатическа клиника „Мона Лиза” всеотдайно се грижи мултидисциплинарен екип от най-добрите и търсени български и чуждестранни специалисти. Особена чест за нас е, че в него фигурират имената на главния ни консултант – руският професор Валерий Войнов. Той създател на уникален апарат за еферентна терапия. 


Мнозина стават наши пациенти след препоръка от доволни свои познати 


Идеята ни за обединение на частните практики на най-добрите специалисти и на най-съвременната медицинска апаратура в Дипломатическа клиника „Мона Лиза” се оказа изключително успешна. Нашият център стартира дейността си с естетична медицина, антиейджинг и клетъчни терапии, като впоследствие бързо се разшири с кабинети за физиотерапия, рехабилитация, лаборатория и обща медицина - само най-доброто от най-доброто – за да се превърне в еталона за елитна медицина и качествено здравеопазване, каквато е днес!

 

Стотици вече са лоялните членове на дипломатическото семейство "Мона Лиза”. Сред тях са както цели семейства, така и корпоративни клиенти – големи наши и чуждестранни фирми с представителства в България. Всички те знаят, че само в "Мона Лиза” могат да получат цялостно, адекватно, супер професионално обслужване и отношение по време на целия процес – от диагнозата, изследванията и лечението, до физиотерапията и рехабилитацията. Пълен здравен пакет по златен, "швейцарски" стандарт с немско качество и безкомпромисна „японска” точност!

 

"Направи ни впечатление, че много хора за пръв път дойдоха в Дипломатическа клиника "Мона Лиза" по препоръка на свои приятели, познати и колеги, останали доволни от работата ни - казва проф. Раденовски. - Препоръките на нашите пациенти са един от най-важните показатели и атестати за професионализма ни. Особено когато става дума за най-ценното нещо за всеки човек - качественото здравеопазване”.

 

Всеки ще се съгласи, че възторжените думи от страна на доволни, излекувани пациенти са най-надеждната реклама. А фактът, че "Мона Лиза” има своя постоянно увеличаваща се клиентела е абсолютното доказателство, че ние предлагаме най-ефективната, висококачествена и професионална медицина. 


Гарантирано и доказано качество

 

Причината за успеха на Дипломатическа клиника "Мона Лиза" се дължи на доказано високото качество на услугите, които предлагаме. "В основата на високото качество на нашите медицински услуги са професионалните умения и способности на лекарите в "Мона Лиза”. Както споменах, всички те вече имат доказана собствена лекарска практика. Това означава, че най-известните, търсени и уважавани специалисти, които събрахме в „дрийм тима” на нашата клиника, са дошли при нас с натрупана база, която продължава да се разширява. А пациентите са лоялни на лекаря и го следват където и да отиде, само тогава, когато са напълно убедени, че той винаги им помага с най-голяма грижа, внимание, компетентност и ефикасност”, гарантира началникът на Дипломатическа клиника „Мона Лиза” проф. Димитър Раденовски.

 

Друго доказателство за качественото здравеопазване и спазването на най-високите стандарти в елитната медицина е стремежът на нашите специалисти към постоянен професионален растеж. Методите на лечение и медицинските технологии се променят бързо. Ето защо е необходимо знанията и уменията на екипа ни постоянно да се актуализират и да се подобряват. Специалистите на Дипломатическа клиника „Мона Лиза” непрекъснато повишават своята професионална квалификация чрез курсове, семинари, специализации и пр. в страната и в чужбина.

 

За вас е важно лекарят да стане приятел на пациента

 

Продължавайки разговора за качеството, в Дипломатическа клиника „Мона Лиза” имаме специално, индивидуално отношение в подхода и лечението на всеки пациент.

 

Под ръководството на проф. д-р Димитър Раденовски се практикува колективен подход към всеки отделен случай. Между лекарите в отделните звена има изградена система за пълно взаимодействие. Това не е онзи типичен за българското здравеопазване модел, когато когато дясната ръка не знае какво прави /и какво лекува/ лявата. Всеки отделен случай се обсъжда колективно, под личния надзор на главния лекар. Така всички специалисти в Дипломатическа клиника "Мона Лиза” са отдадени и работят съвместно за постигането на най-добрия резултат за пациента, а именно - безупречното му здраве.

 

В решаването на всеки отделен случай медицинските експерти работят заедно, стиковани като швейцарски часовник. Подходът към всеки пациент обаче е напълно индивидуален. Или по-скоро личен. Специален. И напълно всеотдаен. Като за най-близък приятел.

 

Ние изграждаме своя система на взаимоотношения с всеки, прекрачил прага на Дипломатическа клиника „Мона Лиза”. - обяснява проф. Раденовски. – Основната ни цел е лекарят да стане приятел на пациента, за да му е спокойно и комфортно, което също помага за лечението. Между другото, след като решим проблема на пациента, нашите взаимоотношения често не свършват дотук - ние продължаваме да даваме препоръки и да оказваме професионална помощ за възстановяването и превенцията, защото за нас е важно заболяването да не се върне впоследствие”.


В помощ на нашите пациенти са и най-новите световни технологии

 

Използването на съвременно оборудване и технологии от световна класа позволява на Дипломатическа клиника „Мона Лиза” да осигури на своите пациенти най-комфортното, безболезнено и качествено лечение.

 

По отношение на оборудването, модерната, елитна медицина все повече се приближава към сферата на високите технологии, на Hi-Tech-а. Традиционните метални инструменти и химическите разтвори все по-често биват заменяни с лазери и ултразвукови устройства, а ръчните манипулации - от супер прецизен, сложен софтуер, почти изкуствен интелект.

 

„Ние влагаме огромни средства, за да сме сред лидерите в здравеопазването, които първи прилагат най-новите и ефективни технологични открития и тенденции - казва проф. Раденовски. - Това е изключително важна инвестиция в качеството на нашите медицински услуги. Благодарение на използването на усъвършенствани технологии, ние осигуряваме отличен резултат и в диагностиката, и в лечението, и в рехабилитацията. Освен това, така гарантираме по-безболезненото лечение, а в много случаи, благодарение на  високите технологии, дори спестяваме на нашите пациенти както от времето за възстановяване, така и пари”.

 

В Дипломатическа клиника „Мона Лиза” се използва най-съвременен клас апаратура, произведена в Германия, Италия, Израел и САЩ.

 

За нас ще бъде чест да ви видим, посрещнем и обслужим като най-близък приятел. Гарантираме, че в Дипломатическа клиника "Мона Лиза" ще получите всичко от А до Я - диагноза, второ мнение, изследвания, медицинско лечение, физиотерапия и рехабилитация на световно ниво