0700 31025

БЛОГ

ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ ДЕНЯ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ
Десетки лекари и пациенти останаха възхитени
Новини
17.04.2018

Десетки лекари и пациенти останаха възхитени от модерната обстановка, апаратура и въведените методики за физиотепевтична грижа

При голям интерес премина Денят на отворените врати във Физиотерапията на Дипломатическа клиника „Мона Лиза“. Десетки колеги лекари, пациенти с различни двигателни проблеми, както и още редица приятели на медицината получиха основната информация за отделението, апаратурата и въведените методики и протоколи лично от ръководителя на екипа д-р Силвия Паскалева и.д.

Гостите направиха обиколка за разглеждане местата за посрещане и изпълнение на процедурите се запознаха със съвременната и иновативна апаратура – абсолютна новост за страната ни. Пациентите видяха отблизо луксозните условия и приятната атмосфера в клиниката, а лекарите откриха възможност да бъдат максимално полезни в работата си. Подобен род отделение е изградено за пръв път в България – събрани на едно място всички най-нови и модерни методи за бързо лечение, възстановяване и профилактика в съчетание с високия професионализъм на екипа.

Д-р Силвия Паскалева и.д.: „Физиотерапията е неразделна част от лечението на редица заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната и централна нервна система, обменни, ендокринни, сърдечно-съдови, стомашно-чревни и др. заболявания. Интегративният и интердисциплинарен подход е ключът към успеха в съвременната рехабилитация и за нас бе удоволствие да разкажем на лекари и пациенти за тази възможност. Благодаря на всички, които ни уважиха! Обещах – ще има и следващи подобни срещи!“

Запишете си час за лична консултация и преглед от д-р Силвия Паскалева и.д., като позвъните на телефон 0889 300 777 или посетете централата на Дипломатическа клиника „Мона Лиза“ на адрес 1113 София ул. „Елемаг“ 32.

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС Свържете се с нас на контактите по-долу или запазете час директно онлайн