ЗАЩО ПРИ НАС

 • ОПИТ
  Най-модерният американски модел на лечение, доказал своята ефективност отвъд океана, е достъпен и у нас. Вече и пациенти от България могат да се възползват от безценния опит и умения на международен екип специалисти, които знаят тайните на ефективната помощ за своите пациенти.
 • СПЕЦИАЛИСТИ
  Ние разполагаме с експертизата от над 200 утвърдени имена в рехабилитацията и физиотерапията. Богатият клиничен опит и задълбочените познания са отредили на нашия мултинационален екип честта да докаже уменията си там, където другите отдавна са се отказали.
 • ТЕХНОЛОГИИ
  Нашата технологична база разполага с оборудване от последно поколение. За да предоставим решение и за пациентите с най-тежки проблеми, сме осигурили лечение с високоинтензивна/високотехнологична физиотерапия и апарати като Локомат и Екзоскелет – са новост не само за медицината в България, а и за тази в още редица други развити страни.
 • ОТНОШЕНИЕ
  Ние отделяме максимално внимание на всеки един пациент в дискретна обстановка с най-висока степен на комфорт. Изготвяме точен план с индивидуална схема за лечение и внимателно проследяваме резултатите.

Знаете ли, че съвременната медицина предлага методи за повлияване и върху най-тежката и остра болка? Запознайте се с тях в единствения по рода си у нас Национален център за лечение на болката. Научете повече