0700 31025

Д-р Бан Камуна

Д-р Бан Камуна е специалист по дерматология и естетична медицина. Практикува като консултант дерматолог в ДКЦ „Софиямед“ и в Дипломатическа клиника ”Мона Лиза“.

Придобива специалност по дерматология и венерология през 2009г. в УМБАЛ “Александровска”, Медицински Университет – София. През 2015г. защитава научна дисертация на тема “Естетични процедури в терапията на кожните заболявания и техните усложнения” и придобива образователна и научна степен “Доктор по медицина”.

През 2015 г. Д-р Камуна работи във Великобритания в университетските болници на Моркамб Бей – NHS Foundation Trust, Ланкастър, като консултант по дерматология и венерология.

Взима участие в международни обучения и практически семинари във Верона, Атина, Истанбул, Букурещ, Амстердам, Прага, Кан, Копенхаген и Виена в областта на естетичната медицина и клинична дерматология. Има допълнителни курсове и сертификати за дерматохистопатология, микология, флебология, дерматохирургия, хирургия на ноктите, Mohs хирургия, дерматоcкопия, криотерапия, химически пилинг, нехирургически лифтинг с конци, инжектиране на хиалоронова киселина и филъри, инжектиране на ботулинов токсин, мезотерапия и лазерна система.

Членство на Български лекарски съюз; Българско дерматологично дружество; Европейска академия по дерматология и венерелогия – ЕАDV; Главен медицински съвет – GMC, Великобритания; Европейско общество по козметична и естетична дерматология – ESCAD.

Стипендиант на Европейската академия по дерматология и венерология – EADV Копенхаген 2015, и Виена 2016. Автор на редица публикации както в страната, така и в чужбина.

ВСИЧКИ СПЕЦИАЛИСТИ

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС Свържете се с нас на контактите по-долу или запазете час директно онлайн