0889300777

Весела Петрова

Весела Петрова е сертифициран нутриционист и здравен коуч в дипломатическа клиника „Мона Лиза“. През 2009 завършва бакалаварска степен по управление и социология в „University of Konstanz“, Германия, а през 2011 магистърска степен в „University of Vienna“, Австрия. Завършва обучението си като нутриционист във Виенския институт за холистично здраве „Vitalakademie“.

Дипломира се на тема: „Фитохимикалите и техните антиоксидантни свойства за предотвратяване и лечение на хронични заболявания“.

Поради изявените й познания е поканена в графската рехабилитационна клинка Хайнрих Каспар (Gräfliche Kliniken Heinrich Kaspar Klinik) в Германия, където работи с пациенти с наднормено тегло, стомашно-чревни заболявания, хранителни разстройства и сърдечни заболявания.

Участва в кампанията „Shopping for my future” – програма на „LFI Austia“ с подкрепата на Европейския Съюз с цел възпитаването на устойчив начин на консумация и потребление на храна.

Взима участие в семинари на тема „Лечение и оздравяване с йонизирана вода“ по метода „Ашбах“ и “LNB Schmerztherapie“ по иновативния метод за лечение на болката на д-р Брахт.

Посещава успешно обучения във Виена в областта на лидерството и коучинга (Emotional Leadership, Leading by Influence, Psychology of Behavior Change). Освен експерт по здравословно хранене, практикува активно ащанга и виняса йога.

Владее перфектно немски и английски език.

ВСИЧКИ СПЕЦИАЛИСТИ