0700 31025

БЛОГ

Идиопатичната сколиоза

Идиопатичната сколиоза представлява изкривяване на гръбначния стълб, причините за възникването на което, са твърде разнообразни. За щастие, открита в ранна детска възраст, преди завършването на костния растеж, тя е корегируема.

30.10.2018
Транскраниална стимулация срещу депресията

Транскраниална стимулация срещу депресията Учени са демонстрирали, че неинвазивното приложение на магнитни импулси може да „рестартира“ нездравословната активност в участък от мозъка, за който е известно, че е свръхактивен при пациенти с депресия. Методът е известен като транскраниална магнитна стимулация (TMS) Тези метод е демонстрирал добри резултати при лечение на хронична депресия, а дори и […]

30.10.2018
Мезотерапията

Мезотерапията е терапевтичен метод, който позволява въвеждане в горните слоеве на кожата на различни лекарствени и профилактични вещества с определено биологично въздействие върху третираните структури. В сферата на естетичната медицина мезотерапията се прилага с 3 основни индикации:

22.10.2018
Интимна естетика – FemiLift

FemiLift™ е нехирургична процедура за бързо и ефективно вагинално подмладяване, приложима при загуба на вагинална еластичност, позната още като вагинална атрофия.

15.10.2018
Руският професор Валерий Войнов гарантира здрав организъм с еферентна терапия

Руският проф. Валерий Войнов е създател на миниапарат за плазмафереза, чрез която се прави пречистване на кръвната плазма. За 30 години той има проведени около 70 000 процедури в Русия и няма нито един загубен пациент. 

Тези дни проф. Войнов е на посещение в България. Ето какво сподели за метода си плазмафереза.

10.10.2018
Как да подготвим децата за взимане на кръв?

Когато става дума за деца, родителите имат задачата да ги подготвят правилно преди взимането на кръв. Правилната подготовка ще предотврати опозиционните кризи и експлозивните моменти, които често виждаме в медицинските кабинети. Страхът, инстинкта за самосъхранение  и недостатъчното познаване на това, което ще се случи понякога предизвиква истинска криза. Добрата новина е, че тези  травматизиращи  децата ситуации могат лесно да бъдат избегнати чрез добро предварително обучение.

08.10.2018
Radiesse. Колагеновият стимулатор – грижа от висок клас

Radiesse. Колагеновият стимулатор знае как дискретно да влезе под кожата и да си партнира с чертите на лицето, без да ги променя до неузнаваемост Как да се  постигане красива и здрава кожа, в добра форма за възрастта си? В днешно време не трябва да изглеждаме неадекватни по отношение на възрастта, на която сме. Търсим грижа […]

05.10.2018
BEST FRIENDS – Условия за участие

BEST FRIENDS Приятелите Приятелите се броят на пръсти. Броиш до пет и казваш си: „Дотук!“ Но всеки пръст си има своя същност. И всеки пръст е брънка от юмрук. Останаха най-верните приятели, повярвали във мене фанатично. И тях не ги уплаши клеветата, защото ме познават. И обичат… И Те ме спряха на ръба на бездната. […]

03.10.2018
За жените, които никога не остаряват

За жените, които никога не остаряват или просто успяват да го направят красиво Всекидневно се сблъскваме с млади момичета, които се опитват да пораснат твърде бързо и някак си успяват да постигнат визията на 40+ годишна жена. Има и жени, които на 40-50 години, изглеждат толкова млади и свежи, че ги бъркат за сестри с […]

03.10.2018
Accent Prime™ – Обикни тялото си

Accent Prime™ е високотехнологична,  платформа на Alma Lasers за стягане на кожата, оформяне на тялото и постигане на бързи естетични резултати. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии.

02.10.2018

Всички категории

Тагове

ЗАПИШЕТЕ СИ ЧАС Свържете се с нас на контактите по-долу или запазете час директно онлайн